Amavine

// Genieten kan ook zonder alcohol

Het is een bekende discussie die zich voordoet voor aanvang van een feestje: Wie is de Bob? Waarom zou gezelligheid te maken hebben met alcohol? Wij hebben het onze missie gemaakt om op zoek te gaan naar de beste alcoholvrije dranken die op de markt zijn. We zijn ervan overtuigd dat de pareltjes uit ons assortiment net zo goed kunnen zorgen voor beleving, sfeer en smaak – kortom, dezelfde onvergetelijke avond!

Amavine is opgericht door Mariëlle Timmermans. Zij ging op zoek naar alcoholvrije alternatieven die niets afdoen aan een gezellige avond. Al jaren volgt zij de ontwikkelingen rondom alcoholvrije drank op de voet. Het een uitdagende zoektocht om iedereen een goed en verrassend alternatief voor alcoholhoudende drank te kunnen bieden. Dat maakt de beleving van jouw moment nóg specialer.

Mariëlle Timmermans

Mariëlle Timmermans

“Ik adviseer je graag bij het kiezen van de juiste wijn of spirits!”

Genieten van een goede alcoholvrije wijn of gin is echt een geluksmomentje – dat gunnen wij jou ook. Het zou zonde zijn als je jouw plezier koppelt aan alcohol – want zónder kun je net zo goed genieten! Bovendien ziet jij er op ‘day after’ er een stuk beter uit dan zij die te diep in het glaasje gekeken hebben. Dat is ook wat waard!

Voor Amavine selecteren we alleen de meest kwalitatief hoogstaande non-alcoholische dranken – dat zijn de pareltjes die jou een fantastische avond kunnen bieden – en de dag erna is nog leuk ook!