De missie van Amavine is om iedereen met smaak te kunnen laten genieten van alcoholvrije dranken. Voor alcoholvrije wijnen heeft Amavine nu in Zenotheque en zijn oprichter Frédéric Chouquet-Stringer een zakenpartner gevonden, die dezelfde visie aanhangt en de mooiste alcoholvrije wijnen kan leveren van kleine wijnboeren.

Alleen de allerbeste alcoholvrije wijnen

Voor u als klant, zijn we continu op zoek naar nieuwe alcoholvrije pareltjes en de mooiste alcoholvrije wijnen. Door onze samenwerking met Zenotheque zijn we nu in gelegenheid om de allerbeste alcoholvrije wijnen van kleine wijngaarden aan te bieden. Deze wijnboeren kennen het wijnvak tot in de finesses en gaan alleen voor topkwaliteit vanaf de selectie van de druiven tot aan de meest vooruitstrevende de-alcoholisatie technieken. Zo blijven de mooiste smaken en aroma’s gewaarborgd.

Door onze samenwerking met Zenotheque kunnen we u ook een groter assortiment aanbieden met unieke alcoholvrije wijnen van absolute topklasse kwaliteit, zodat we u alcoholvrij kunnen laten genieten van het allerbeste wat op de alcoholvrije markt te verkrijgen is.

 

 

Bereikbaar voor iedereen met laagdrempelig advies

Amavine biedt alleen premium alcoholvrije dranken voor zowel particulier, horeca, bedrijfsleven als slijterij. We begrijpen als geen ander dat het moeilijk kan zijn om juist die speciale, lekkere alcoholvrije wijn te vinden. Binnen Amavine hebben wij inmiddels een unieke expertise opgebouwd op het vlak van deze alcoholvrije dranken. Honderden alcoholvrije wijnen zijn door ons geproefd en alleen het allerbeste krijgt een plaats in de online alcoholvrije boetiek van Amavine. Wilt u toch graag een persoonlijk alcoholvrij advies? Dat kan, we zijn laagdrempelig bereikbaar via What’s app, telefoon of mail. We adviseren u graag op basis van uw wensen.

We bedanken Zenotheque en Frédéric Chouquet – Stringer voor het in ons gestelde vertrouwen en we kijken uit naar een langdurige en intense samenwerking. De eerste wijnen zijn al gearriveerd. U vindt ze hier. Mocht u meer willen weten over deze of andere alcoholvrije wijnen, laat het ons dan weten op info@amavine.nl of 085 078 3275.