Veelgestelde vragen

Hoe dragen de producten van Amavine bij aan een gezondere levensstijl?

Naast het feit dat onze producten alcoholvrij zijn, bevatten ge-dealcoholiseerde wijnen ook aanzienlijk minder calorieën dan alcoholhoudende wijn. Afhankelijk van de wijnsoort kan het verschil in calorieën oplopen tot wel 75%. In het keuzemenu op de productpagina kan je zelf de gewenste hoeveelheid calorieën per 100 ml kiezen en daarop de gewenste producten selecteren. Cheers!

Klik hier om het assortiment te bekijken.

Wanneer wordt mijn product geleverd?

Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 uur bij ons binnen zijn, worden dezelfde dag nog verzonden. Wanneer het pakket precies aankomt is afhankelijk van de drukte bij de pakketbezorger.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor particulieren bedragen €6,50. Is je bestelbedrag hoger dan €50,- dan leveren wij jouw bestelling gratis bij je af. Op dit moment verzenden we alleen in Nederland. Neem contact op met info@amavine.nl voor verzending naar bedrijven of horeca.

Hoe kan ik een suggestie voor een nieuw alcoholvrije drank doorgeven?

Wij zijn altijd in voor nieuwe ontwikkelingen en suggesties. Deze kan je doorsturen via: info@amavine.nl. Natuurlijk wordt elke nieuwe drank door ons uitgebreid getest en moeten deze nieuwe dranken bij de filosofie van Amavine passen voordat deze wordt opgenomen in het assortiment.

Wat doet Amavine aan duurzaamheid?

In ons assortiment vind je diverse biologische en vegan alternatieven. Via het keuzemenu op de productpagina kan je biologisch of vegan selecteren. Klik hier om het assortiment te bekijken.

 

Zijn er ook halal producten beschikbaar?

Jazeker, selecteer “halal’ in het keuzemenu in de webshop en je ziet meteen alle mogelijkheden. Klik hier om het assortiment te bekijken.

 

Zijn er ook biologische producten beschikbaar?

Jazeker, selecteer “biologisch: in het keuzemenu in de webshop en je ziet meteen alle mogelijkheden. Klik hier om het assortiment te bekijken.”

 

Zijn er ook vegan producten beschikbaar?

Jazeker, selecteer “vegan’ in het keuzemenu in de webshop en je ziet meteen alle mogelijkheden. Klik hier om het assortiment te bekijken.

Zijn alle producten van Amavine 100% alcoholvrij?

Alle producten die Amavine verkoopt vallen in de categorie alcoholvrij. Volgens de Europese wetgeving mag alcoholvrije wijn maximaal 0,5% alcohol bevatten. Dit komt omdat vele dagelijkse producten, door natuurlijke vergisting, ook sporen van alcohol kunnen bevatten, zoals bijvoorbeeld rijp fruit of druivensap.

In de webshop kan je in het keuzemenu ook kiezen voor producten die 0% alcohol bevatten. Daarnaast geven we per product aan welk alcoholpercentage je kunt verwachten. Klik hier om het assortiment te bekijken.

Ik ben zwanger. Welke dranken kan ik drinken?

Raadpleeg allereerst je behandelend arts en volg zijn/haar advies op. Amavine biedt een uitgebreid assortiment alcoholvrije alternatieven met 0,0% alcohol. Daarnaast staat bij elke productbeschrijving het alcoholpercentage nogmaals aangegeven. Klik hier om het 0,0% assortiment te bekijken.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen.

Controleer eerst je spamfolder. Vind je daar niets, neem dan contact op met ons via info@amavine.nl.

Hoe kan ik een product terugsturen?

Klik hier om de herroepingsprocedure te lezen en eventueel een product terug te sturen.

Wat doe ik bij transportschade?

Het is ontzettend vervelend als onze pareltjes niet in een ongeschonden toestand bij jou aankomen. Neem dan ook contact met ons op via info@amavine.nl en wij helpen je graag verder.

Hoe gaat Amavine B.V. om met reviews:

Amavine plaatst alleen reviews van klanten die het product daadwerkelijk bij Amavine hebben gekocht. Amavine heeft niemand betaald of gesponsord in ruil voor het indienen van een review. Zowel positieve als negatieve reviews zullen worden geplaatst  na controle op authenticiteit onder voorwaarde dat de review niet kwetsend, racistisch of beledigend is.